DODELA BESPOVRATNIH SREDSTAVA PRIVREDNICIMA

Servisne informacije

U toku je Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje troškova nastupa privrednih subjekata sa teritorije AP Vojvodine na sajmovima u Evropi i na međunarodnim sajmovima u Republici Srbiji u 2018.godini. Pravo učešća na Javnom konkursu imaju mikro, mala i srednja privredna društva i preduzetnici sa teritorije Autonomne pokrajine Vojvodine, upisana u registar Agencije za privredne registre pre 01.01.2018. godine, sa aktivnim statusom.
Sredstva opredeljena za ove namene mogu biti dodeljena za nastupe na sajmu u Evropi i jednu za nastup na međunarodnom sajmu u Republici Srbiji, po principu refundacija prethodno učinjenih izdataka. Isplata sredstava se vrši po principu refendacije nakon pravdanja prihvatljivih troškova realizovanih prilikom sprovođenja projekta. Sredstva opredeljena za ove namene mogu biti dodeljena za nastupe na sajmovima koji se održavaju u periodu od 01.12.2017. do 30.11.2018. godine.
Prihvatljivi troškovi (troškovi nastali iznajmljivanjem, postavljanjem I vođenjem štanda) jesu materijalni troškovi, putni troškovi, troškovi smeštaja i troškovi informisanja javnosti na Sajmu.
Prijavu sa potrebnom dokumentacijom potrebno je dostaviti lično ili poštom na adresu: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam,Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad.

Tekst Konkursa, Pravilnik, obrasci izjava i zahteva mogu se preuzeti na sledećem linku:
http://www.spriv.vojvodina.gov.rs/index.php/lat/konkursi1/javni-pozivi1/88-javni-pozivi-latinica/1127-20-oktobar-2018-javni-konkurs-za-dodelu-bespovratnih-sredstava-za-sufinansiranje-troskova-nastupa-privrednih-subjekata-sa-teritorije-ap-vojvodine-na-sajmovima-u-evropi-i-na-medunarodnim-sajmovima-u-r-srbiji-u-2018-godini

Privredni subjekti sa teritorije Grada Sremska Mitrovica, za dodatne informacije mogu kontaktirati Agenciju za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica na broj telefona 022/610-573 ili se obratiti Regionalnoj privrednoj komori Sremskog upravnog okruga na broj telefona 022/610-778.
Prijave za Konkurs podnose se zaključno sa 9. novembrom 2018. godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *