PRIPREME ZA ASFALTIRANJE ŽELEZNIČKE ULICE U TOKU

Gradske vesti

U Železničkoj ulici u Sremskoj Mitrovici je poslednjih nedelja radno. Završeni su radovi na zameni objekata komunalne infrastrukture, postavlja se behaton na pešačke staze, a u toku su radovi na pristupnim saobraćajnicama u smislu postavljanja tampona i pripremni radovi za asfaltiranje koje će uslediti u narednih 15 do 20 dana.
Radove je obišao načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslav Jokić, koji je govorio i o zaštiti platana, simbola ovog dela grada.
On je objasnio da će po projektu biti uklonjeno šest platana u Železničkoj ulici i to na delu gde će biti kružna raskrsnica, ali će za sada biti posađeno novih 10 stabala. Prema njegovim rečima radi se o platanima za koje je utvrđeno da su bolesni i čiji životni vek bi trajao još samo nekoliko godina.
Radovi na rekonstrukciji Železničke ulice počeli su sredinom avgusta, a rok za završetak istih je 15. novembar. Vrednost projekta iznosi oko 132 miliona dinara od čega veći deo finansira Javno preduzeće „Putevi Srbije“.
Poslušajmo šta o dinamici radova kaže načelnik Jokić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *