DESETI ROĐENDAN TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Gradske vesti

Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica proslavila je 10. rođendan svečanim koktelom u Galeriji „Lazar Vozarević“. Gostima je predstavljena nova turistička brošura, kao i aktivnosti u kojima je Turistička organizacija učestvovala, ili ih organizovala.
Tokom svečanog koktela prikazan je kratak film o radu tokom protekle decenije Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica, a o proteklih deset godina i planovima za naredne godine govorila je Svetlana Sabo, direktorica mitrovačke Turističke organizacije.
– Deset godina je prošlo od osnivanja naše Turističke organizacije koja beleži vidan pomak, ne samo što se tiče naše delatnosti nego uopšte svesti društva i shvatanju turizma kao privredne grane bite za razvoj grada. Naši planovi su vezani za planove Grada podršku razvoj urbanističkih uslova, očekujemo da se naši smeštajni kapaciteti prošire jer ako zadržimo turiste duže u gradu imaćemo osetni boljitak života i nas građana – istakla je Sabo.
Ona je podsetila i na sve saradnike koji su dali svoj doprinos u razvoju turizma, a da prvi rezultati turističke posete govore da Sremska Mitrovica ima potencijala u ovoj privrednoj grani dok rekordan broj poseta i noćenja to i potvrđuje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *