MITROVAČKA BOLNICA: STIGLA POMOĆ OD ROTARIJANACA

Gradske vesti

Nakon još jedne uspešne humanitarne akcije Rotari kluba Sremska Mitrovica, koja je nosila naziv „Dajmo krila rodama“, na kojoj je sakupljeno 250.000 dinara za krečenje mitrovačkog porodilišta, predsednik mitrovačkih rotarijanaca Nenad Milašinović uručio je donaciju direktoru Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici dr Živku Vrcelju.
Podsetimo, u restoranu Hotela „Srem“ u Sremskoj Mitrovici krajem okotobra organizovano je donatorsko veče za prikupljanje sredstava za uređivanje mitrovačkog porodilišta. Rotarijanci, njihovi prijatelji i gosti na večeri, svojim učešćem, obezbedili su 250.000 dinara za krečenje porodilišta potvrđujući slogan ove akcije „Iskažimo svoju ljubav prema prvim trenucima beba, na radost njihovih majki.“
Direktor Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici dr Živko Vrcelj zahvalio se članovima Rotari kluba na pomoći i podsetio da ovo nije prva donacija rotarijanaca mitrovačkoj bolnici.
Rotarijanci iz Sremske Mitrovice i Šida nastavljaju sa svojim humanitarnim akcijama. Kako se bliže novogodišnji praznici, već sledeće njihove aktivnosti biće upravo usmerene na prikupljanje novca za kupovinu paketića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *