MEGA BOLJA OD CIBONE

Sport

Košarkaši Mega Bemaxa su posle bolje igre u drugom poluvremenu i uzbudljivog finiša savladali Cibonu sa 82:80 (15:18, 22:22, 27:22, 18:18) u okviru meča 9. kola ABA lige koji je odigran u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici. Izabranici trenera Dejana Milojevića su pokazali dobru reakciju nakon prošlonedeljnog poraza od Krke pošto su posle penal završnice odbranili poslednji napad Cibone i tako došli do 7. pobede u ligi.
Trener Mega Bemaxa na ovom meču nije mogao da računa na Kostju Mušidija koji je zbog bolesti propustio meč dok je prvi put od početka ABA lige u sastavu bio Branislav Ratkovica, ali nije ulazio u igru.
Najefikasniji u redovima Mega Bemaxa su bili Goga Bitadze sa 28 poena od kojih je 12 bilo u poslednjoj četvrtini, kao i Luka Ašćerić sa 16 poena koji je na to dodao po 7 skokova i asistencija. U ekipi Cibone se istakao Ivan Novačić sa 14 poena.
Mega Bemax će pauzu zbog FIBA prozora za kvalifikacije za Svetski kup dočekati sa skorom 7-2 dok je Cibona ostala na 3 pobede. U narednom kolu 10. decembra od 21 čas Mega gostuje u Podgorici ekipi Budućnost VOLI.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *