DODELA PRIZNANJA NAJBOLJIM ŠKOLAMA

Gradske vesti

Sremska Mitrovica bila je domaćin dodele priznanja najboljim školama u školskom sportu, koje dodeljuje Savez školskog sporta Srema. Dodela je upriličena u velikoj sali Gradske kuće.
U konkurenciji osnovnih škola, među pionirima najbolja je OŠ “Dušan Jerković” iz Rume sa 939 bodova. Drugo mesto pripalo je OŠ “Petar Kočić” Inđija sa 486 bodova, dok je treća bila još jedna inđijska škola “Dušan Jerković” sa 279 bodova.
Među pionirkama najbolja je rumska OŠ “Dušan Jerković” sa 688 bodova, druga je pazovačka OŠ “Boško Palkovljević-Pinki” sa 444 boda, dok je treće mesto pripalo mitrovačkoj OŠ “Jovan Jovanović-Zmaj” koja je osvojila stotinu bodova manje.
Najuspešnija osnovna škola je rumska OŠ “Dušan Jerković” sa ukupno osvnojenih 1627 bodova.
U kategoriji srednjih šola, u konkurenciji omladinki prva je Gimnazija “Branko Radičević” iz Stare Pazove koja je osvojila 1375 bodova. Za njom slede mitrovačka Medicinska škola “Draginja Nikšić” sa 742 boda i Gimnazija “Stevan Puzić” iz Rume sa 498 bodova.
Među srednjoškolcima, omladincima najbolja je Tehnička škola “Nikola Tesla” iz Sremske Mitrovice sa 606 bodova. Drugo i treće mesto dele inđijske škole SŠ “Dr Đorđe Natošević” sa 485, odnosno TŠ “Mihajlo Pupin” sa 477 osvojena boda.
Najbolja srednja škola je Gimnazija “Branko Radičević” iz Stare Pazove sa ukupno osvojena 1765 boda.

S. L.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *