MITROVICA NAGRADILA NAJBOLJE SPORTISTE

Gradske vesti Sport

U organizaciji Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport i Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica uručene su nagrade najboljim sportistima u 2018. godini. Nagrade su dodeljene najuspešnijim pojedincima, trenerima i klubovima, a uručili su ih Ilija Nedić, načelnik Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport, nekadašnji reprezentativac Saša Radmanović i Nemanja Crnić, sekretar gradskog Sportskog saveza.  

A evo i ko su najbolji mitrovački sportisti u 2018. godini. U kategoriji pionira najbolji je Ognjen Trogrlić iz Džudo kluba „Sirmijum“, drugoplasirani su Aleksandar Jovanović iz Kajak kluba „Val“ i Anja Lajić iz Atletskog kluba „Srem“. Nataša Ćetković iz Ženskog rukometnog kluba „Srem“ je na trećem mestu u kategoriji pionira.

U konkurenciji kadeta trećeplasirana je Lana Gavrilović, Sportsko triatlon udruženje „Sava“, drugo mesto pripalo je Oliveri Mihajlović, a prvo Anastaziji Bajuk, obe su članice Kajak kluba „Val“.

Najbolji junior je Bojan Zdelar, kajakaš „Vala“, drugoplasirani je Stefan Vrdoljak, takođe iz Kajak kluba „Val“, dok je trećeplasirani Nemanja Jorgić, Atletski klub „Sirmijum“.

Marija Dostanić iz Kajak kluba „Val“ najbolja je seniorka Grada u prošloj godini, iza nje je Dragana Tomašević, Atletski klub „Sirmijum“, dok je Mariji Vučenović iz Atletskog kluba „Srem“ pripala treća nagrada.

Najuspešniji klub u 2018. godini je Kajak klub „Val“, dok je najtrofejniji trener Nenad Kosijer iz „Vala“.

Komisija za dodelu priznanja je odlučila da u kategoriji najbolji profesor nagradi Jocu Kopčića, profesora fizičkog vaspitanja u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“.

Ove godine dodeljena su i dva posebna sportska priznanja i to za razvoj i afirmaciju školskog sporta nagrada je pripala učiteljici Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“ Mili Pavlović i za 50 godina u košarci Željku Josipu Adaševiću.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *