MEGA U PETAK DOČEKUJE KRKU

Sport

Košarkaši Mega Bemaxa u petak 8. februara od 18 časova nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u Sremskoj Mitrovici dočekati Krku u okviru 19. kola regionalnog takmičenja. Utakmica protiv Krke će biti poslednja pred Kup Radivoja Koraća koji će se igrati u Nišu od 14. do 17. februara pa je sigurno da će izabranici trenera Dejana Milojevića želeti da u dobrom raspoloženju dočekaju put u Niš. Trener Mega Bemaxa na ovom meču neće moći da računa na Adama Mokoku i Kostju Mušidija.

Karte za utakmicu su već u prodaji po ceni od 200 dinara za tribine i mogu se kupiti u kafiću Pinki u okviru hale od 8 do 21 čas kao na blagajni hale na dan utakmice u petak od 16 časova.

Posle 18 odigranih kola ABA lige Mega Bemax je 5. mestu sa skorom 9-9, dok je Krka zabeležila pet pobeda. Mega i Krka su se do sada sastali devet puta u ABA ligi uz skor 5-4 za Megu. U poslednjem susretu ove dve ekipe odigranom u 8. kolu ove sezone, Krka je slavila u Novom Mestu sa 82:69.

U pauzi u poluvremenu će biti organizovani kratki mečevi 3 na 3 u kojima će igrati osnovci od petog do osmog razreda iz osnovnih škola sa teritorije Sremske Mitrovice a u pauzama između četvrtina nas očekuju i šutevi sa pola terena za TV, poklon kompanije Tehnomanija. 

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *