FILM „BALKANSKA MEĐA“ 10. i 11. APRILA

Gradske vesti

U sredu, 10. i četvrtak, 11. aprila u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici biće održano nekoliko projekcija filmova. Projekcije rusko-srpskog bioskopskog hita “Balkanska međa” na programu su 10. i 11. aprila u terminu od 18:00 i 20:30 časova, oba dana.

Neposredno posle ratnog plamena u Bosni, na Balkanu raste novo žarište. Sukobi Srba i Albanaca na Kosovu nekontrolisano rastu, srpske snage pokušavaju da potisnu “Oslobodilačku vojsku Kosova”. Međunarodna zajednica optužuje vladu u Beogradu za prekomernu upotrebu sile i bez saglasnosti Ujedinjenih nacija NATO počinje bombardovanje Srbije.

Inspirisan ovim istorijskim događajem, film “Balkanska međa” prikazuje nam tajnu operaciju grupe ruskih specijalaca koja iz Moskve dobija naređenje da pre NATO trupa zauzme aerodrom “Slatina” u Prištini i zadrži ga dok ne stigne pojačanje. Dok se čeka pojačanje ruskog bataljona stacioniranog u Bosni, specijalni tim predvođen Andrejem Šatalovim (Anton Pampušni) i Bekom Ethoevim (Jurij Kucenko) kojima se pridružuje pripadnici MUP-a Vuk (Miloš Biković) i Fadilj (Aleksandar Radojičić), vode nemilosrdni rat protiv komandanta albanske terorističke grupe Smuka (Aleksandar Srećković).

Film za decu “Dambo” (3D) biće prikazan 10. i 11. aprila u terminu od 16:00 časova, oba dana.

Cena ulaznice za sve projekcije filmova iznosi 250 dinara. Rezervacije ulaznica za projekcije filmova se ne primaju. Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *