DAN STUDENATA OBELEŽEN I U SREMSKOJ MITROVICI

Gradske vesti

U Srbiji se danas obeležava Dan studenata. Tim povodom studenti Visoke škole strukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare Sirmijum u Sremskoj Mitrovici izašli su na mitrovački Gradski trg, gde su građane upoznali sa radom škole. Nakon toga predstavnici lokalne samouprave su za njih priredili prijem u Gradskoj kući.

Povodom obeležavanja Dana studenata, danas su u Narodnoj skupštini u Beogradu najboljim studentima visokih škola uručene zahvalnice. Među njima je I studentkinja treće godine Visoke škole strukovnih studija za vaspitače I poslovne informatičare Sirmijum iz Sremske Mitrovice Katarina Relić, obrazovni smer strukovni poslovni informatičar.

Kako ističe direktorka ove visokoškolske ustanove u Sremskoj Mitrovici Gordana Mijailović, škola ima dobre studente i sve razloge da se ponosi njima.

Cela ova nedelja poscvećena je studentima, a sutra će u periodu od 9 do 14 časova u Visokoj školi strukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare Sirmijum u Sremskoj Mitrovici biće održan Dan otvorenih vrata. Svi zainteresovani maturanti srednjih škola mogu da se informišu o uslovima studiranja na ovoj visokoj školi. Osnovne strukovne studije traju tri godine i to za smerove strukovni poslovni informatičar, vaspitač dece predškolskog uzrasta, strukovni vaspitač – studije na daljinu i strukovni vaspitač dece u jaslicama. Strukovne master studije traju dve godine i mogu se upisati za smer strukovni master vaspitač i master srtukovni poslovni informatičar. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *