JKP VODOVOD: RADNO U ŽELEZNIČKOJ ULICI

Gradske vesti

Nakon uspešno završene rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u Železničkoj ulici prošle godine, u toku je nastavak ovih radova. Reč je o delu te ulice u blizini Železničke stanice, što obuhvata i ulaz u Ulicu Draginje Nikšić, iza autobuske stanice.

Radnici JKP Vodovod izvode rekonstrukciju vodovodne mreže u dužini oko 450 metara. To podrazumeva postavljanje polietilenskih cevovoda različitih prečnika, rekonstrukciju dva i izgradnju još dva nova čvorna mesta,kao i rekonstrukciju kućnih priključaka. Istovremeno, za potrebe korisnika u ovom delu grada, postavljaju se i tri nova hidranta. Kanalizaciona mreža na ovoj deonici izgrađena je u dužini od oko 40 metara, kao i novi priključci.

Za vreme trajanja radova povremeno će dolaziti do kraćih zastoja u vodosnabdevanju, te predlažemo našim korisnicima koji stanuju u zoni gradilišta da i u narednom periodu pripreme manje zalihe vode za osnovne životne potrebe. Ovom prilikom im se zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju, saopštavaju iz mitrovačkog vodovoda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *