DRUGI SAJAM J=DNAKI OD 23. DO 27. OKTOBRA

Gradske vesti

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Nacionalna organizacija osoba sa invaliditetom Srbije, organizuju 2. Sajam J=DNAKI, koji će se održati u periodu od 23. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, u hali 3A.

Sajam J=DNAKI je jedna u nizu zajedničkih aktivnosti koja doprinosi stvaranju inkluzivnog društva uz uvažavanje specifičnosti i potreba svih građana i ima za cilj informisanje javnosti o rezultatima, aktivnostima i merama koje u okviru nadležnosti Ministarstvo sprovodi, posebno prema osetljivim grupama, kao i da ukaže na izazove sa kojima se suočavaju osobe sa invaliditetom u društvu.

U okviru celodnevnog programa tokom trajanja 2. Sajma J=DNAKI, kroz različite sadržaje, tribine, radionice i okrugle stolove, razmenićemo stavove i iskustva, a promocijom primera dobrih praksi ukazaćemo na mogućnosti i kreativne, umetničke i intelektualne potencijale osoba sa invaliditetom.

Pozivamo sve saveze i udruženja osoba sa invaliditetom, da svojim prisustvom podrže inicijative Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom Srbije i neposrednim učešćem doprinesu afirmaciji principa jednakosti koji je jedan od preduslova ostvarivanja pune socijalne participacije, borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *