SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Gradske vesti

Izborna komisija Grada Sremska Mitrovica, obaveštava javnost da je, po raspisivanju lokalnih izbora za od strane predsednice Narodne Skupštine Republike Srbije, istog dana, 4. marta u 12 časova održala sednicu na kojoj je donela Odluku o utvrđivanju obrazaca potrebnih za kandidovanje radi učešća na izborima za odbornike Skupštine grada Sremska Mitrovica koji će se održati 26. aprila.
Svim registrovanim političkim stranka, koalicijama registrovanih političkih stranaka i grupama građana, koje žele da da učestvuju na predstojećim
izborima za odbornike u Skupštinu Grada Sremska Mitrovica, potrebni obrasci za kandidovanje već od 4. marta dostupni su na zvaničnoj internet stranici Grada Sremska Mitrovica u okviru banera „izbori 2020“ u padajućem meniju „Gradska izborna komisija“.
Komplet obrazaca potrebnih za kandidovanje može se preuzeti i u sedištu Izborne komisije Grada Sremska Mitrovica u Ulici Svetog Dimitrija broj 13 u Sremskoj Mitrovici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *