SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

IZBORI 2020.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izražava zadovoljstvo odlukom Upravnog suda, koji je uvaživši našu žalbu na skandaloznu odluku Gradske izborne komisije Šabac, koja je odbila listu „ Aleksandar Vučić – Za našu decu“, u zakonskom roku odlučio da je naša lista validna i da će imati prvo mesto na glasačkom listiću na predstojećim izborima u Šapcu, s obzirom na to da smo i prvi predali neophodne potpise i dokumentaciju.

Ova odluka Upravnog suda svedoči o objektivnom i nepristrasnom odlučivanju, uprkos do sada nezabeleženim pritiscima, koje je na sud vršio aktuelni gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, koji je preko njemu bliskih medija plasirao informacije s ciljem diskreditacije sudija i svih, koji su odlučivali u ovom postupku.

Zelenović je, očigledno motivisan načinom na koji upravlja svojim poslušnicima u Gradskoj izbornoj komisiji, pokušao da plasira insinuacije o nekakvom političkom pritisku na sudije Upravnog suda. Međutim, ova odluka, utemeljena na istini i pravdi, svedoči i da Zelenovićev kompanjon Dušan Petrović prilikom reforme sudstva ipak nije uspeo sve da upropasti, iako se svojski trudio.

Jača je istina i zakon od jeftinih politikanata, koji pokušavaju da ih izigraju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštava i da se do daljeg neće baviti izbornom kampanjom niti odgovarati na neprestane provokacije Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića, jer za razliku od njih, poštujemo rešenje Republičke izborne komisije o prekidu svih izbornih radnji do prestanka vanrednog stanja.

GO SNS Šabac

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *