SNS ŠABAC: LAŽNA OBEĆANJA NEBOJŠE ZELENOVIĆA

IZBORI 2020.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac upozorio je na konferenciji za novinare na brojna lažna obećanja, koja je u jeku predizborne kampanje počeo da daje Nebojša Zelenović.

Aktuelni gradonačelnik Zelenović, videvši da je pred njim izborni debakl, po nalogu svog mentora Dušana Petrovića svakodnevno besomučno laže u pokušaju da ponovo obmane Šapčane lažnim obećanjima o nekakvim projektima, koji postoje samo u njegovoj mašti, ocenio je kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca dr Aleksandar Pajić.

On je upitao kako je moguće da Zelenović sada obećava asfaltiranje 80 km lokalnih puteva i zašto to nije uradio u proteklih 20 godina, koliko traje njegova i vlast Dušana Petrovića u Šapcu. I u ovoj kampanji Zelenović obećava Šabac na Savi iako prstom nije mrdnuo da realizuje taj projekat, koji je obećavao još 2016. godine, kaže Pajić i posebno ističe katastrofalne promene, koje je Zelenović uveo u gradskom prevozu.

Autobusi u Šapcu idu na 20 minuta, obeleženi su Zelenovićevim predizbornim sloganima, a posebna priča je što je Zelenović brutalno slagao da su izdvajanja iz budžeta za to nula dinara,iako svi znamo da je potpisan ugovor na 27 miliona evra. Kao slučajno, informacije o javnim nabavkama nisu dostupne, jer je sajt gradske uprave u izradi, ističe Pajić i pita ko još u te providne laži Nebojše Zelenovića može da poveruje.

U jeku kampanje Zelenović i Petrović su priključili 9 domaćinstava na kanalizacionu mrežu i prave od toga spektakl. Podsećamo, da 42 sela za njih ne postoje, tamo prema njihovom mišljenju žive građani drugog reda, koji ne zaslužuju ni vodu ni kanalizaciju i kojima za 20 godina nisu izgradili ni metar mreže. Sve brutalne laži kriminalnog tandema Petrović – Zelenović, narod je prozreo. Ali oni lažu kao nikada do sada u očajničkom pokušaju da zadrže vlast, privilegije i fotelje. Ali narod najbolje zna. I narod pita zašto je u Šapcu najskuplji vrtić u Srbiji, zašto škole nemaju fiskulturne sale i zašto grad propada pod nedomaćinskom vlašću Petrovića i Zelenovića.

I dok kriminalni tandem Petrović – Zelenović na ta pitanja odgovara novim lažima, narod će svoj odgovor na njihovu lopovsku vlast dati na izborima 21. juna. Jer narod zna da je glas za Srpsku naprednu stranku, glas za Šabac, za Srbiju, za svu našu decu!

Do pobede!, rekao je na kraju kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca dr Aleksandar Pajić.

GO SNS Šabac

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *