SRPSKA NAPREDNA STRANKA ODNELA UBEDLJIVU POBEDU NA LOKALU

IZBORI 2020.

Prema preliminarnim rezultatima, kojima raspolaže Izborni štab Srpske napredne stranke u Sremskoj Mitrovici, a na osnovu obrađenih glasova sa 10 izbornih mesta, lista Aleksandar Vučić – Za našu decu na lokalnim izborima osvojila je 60,57 odsto glasova. Zatim sledi Lista Grad za sve nas – Vladimir Petković sa 14,27 odsto osvojenih glasova, dok je na trećem mestu lista IVICA DAČIĆ – Socijalistička partija Srbije (SPS) sa 9,42 odsto glasova.

Mitrovčani su najviše poverenja i na republičkim i pokrajinskim izborima ukazali listi Aleksandar Vučić – Za našu decu, sa osvojenih preko 60 odsto glasova.

Kako je izjavio Dmitar Stanišić, sekretar Gradskog odbora SNS u Sremskoj Mitrovici, naprednjaci su osvojili 5.000 više glasova u odnosu na prošle izbore i u pitanju je istorijska pobeda SNS u gradu na Savi.

-Građani su prepoznali naše rezultate, ali i planove za naredne četiri godine i dali podršku listi Aleksandar Vučić – Za našu decu. Hvala im na tome, na nama je da opravdamo njihovo poverenje – istakao je Stanišić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *