Ne prestaju ucene bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića

Politika

Šokantno je na šta su sve spremni, ali i jasno zašto ih je narod na izborima oterao na smetlište političke istorije Šapca i celog Mačvanskog okruga.

Stanovnici Šapca i okolnih sela izloženi su neviđenim, monstruoznim pritiscima Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića, koje njihovi saradnici sprovode nad nevinim Šapčanima.

Jezivi tonski zapisi uoči izbora 21. juna svedoče o najstrašnijem kriminalu, ucenama malih, običnih ljudi i pretnjama da će, ako Zelenoviću ne donesu glasove, ostati bez posla.

Prevejani kriminalac oličen u liku sada već bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića skupljao je glasove mafijaškim metodama i maltretiranjem ljudi, između ostalog, grubo zloupotrebljavajući uticaj u javnim gradskim preduzećima, gde su zaposleni morali da skupljaju tzv. sigurne glasove za Zelenovića ili im je otvoreno prećeno otkazom.

Tako u Zelenovićevom izvođenju izgleda predizborna kampanja u njegovoj demokratiji. Iz audio snimka koji sledi sve je jasno. I način i mafijaški metodi koje Zelenović sprovodi, jer narod neće da glasa za njega.

Ovo je samo jedan od brojnih primera gde Zelenovićev član Gradskog veća Stefan Jovanović otvoreno preti otkazom Milanu Stankoviću Maki, ako mu ne obezbedi 30 glasova. Zelenovićev čovek Jovanović, u tom razgovoru između ostalog predlaže Stankoviću da, kako kaže, “od svoje plate kupi glasove”.

Šokantno je na šta su sve spremni, ali i jasno zašto ih je narod na izborima oterao na smetlište političke istorije Šapca i celog Mačvanskog okruga.

Izvor: Srbijadanas.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *