SNS ŠABAC: PONOVLJENI IZBORI BILI SU DEMOKRATSKI

IZBORI 2020. Politika

Ponovljeni izbori na 27 biračkih mesta bili su demokratski i neosnovane su sve žalbe kojima NebojšaZelenović vrši opstrukciju izbornog procesa, ocenio jepoverenik Srpske napredne stranke za Šabac i budući gradonačelnik dr Aleksandar Pajić, ističući da je Gradska izborna komisija opet politizovana od strane Zelenovića i da će srpski naprednjaci pravdu tražiti pred Upravnim sudom.

Za Nebojšu Zelenovića najveća je neregularnost činjenicada je Srpska napredna stranka dobila više od 30 hiljada glasova, dok je on dobio još manje nego 21. juna, rekao je Pajić izrazivši nadu da će Upravni sud konačno staviti tačku na odugovlačenje izbornog procesa. Posle toga očekujemo formiranje gradske vlasti, jer je neophodno dašto pre počnemo da radimo i ispunimo sve što smo obećali, ističe Pajić.

On je posebno istakao zadovoljstvo dogovorom koji jeSrpska napredna stranka postigla sa Zapadnom Srbijom o programskim ciljevima razvoja grada u narednom periodu. Na sastanku nije bilo reči o funkcijama i pozicijama u lokalnoj vlasti, već se isključivo govorilo o programu i načinu za napredak Šapca, podvukao je Pajić i ocenio da jeNemanja Pajić doneo hrabru odluku, priznao rezultate izbora i odlučio da radi u najboljem interesu grada distancirajući se od, sada je već jasno, diktatorsko grežima Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića.

Pajić je naglasio da je poziv za razgovore otvoren i drugim, pre svega, manjinskim strankama, koje su pod strašnim pritiskom Petrovića i Zelenovića, koji ih ucenjuju i pretene shvatajući da interes građana mora biti iznad svakog stranačkog interesa. Ja pozivam manjinske stranke da nepodležu pritiscima i da zajedno sa nama u širokoj koaliciji počnu da grade bolju budućnost za sve Šapčane, ističe Pajić.

Podnošenje krivičnih prijava protiv funkcionera Srpske napredne stranke od strane Nebojše Zelenovića, Pajić je ocenio kao još jedan pokušaj bivšeg gradonačelnika daspreči promenu vlasti za koju se opredelio narod i kao deojeftine kampanje protiv političkih neistomišljenika, koja uključuje spinovanja i medijske manipulacije.

GO SNS Šabac

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *