GRAD STIPENDIRA 64 NAJBOLJA STUDENTA

Gradske vesti

Tradicionalno, 15. godinu za redom, Grad Sremska Mitrovica stipendira svoje najbolje studente. To je odluka kojom lokalna samouprava želi da pokaže da vodi brigu o mladima, posebno onima koji svojim znanjem, radom i zalaganjem zaslužuju da i Grad na neki način stane iza njih.

Stipendije, u visini od 11.000,00 dinara dodelili su redovnim studentima državnih fakulteta koji studiraju na teret Republike Srbije i sa prosečnom ocenom 9,50. Dodela stipendija održana je danas, a s obzirom na epidemiološku situaciju, potpisivanje ugovora je organizovano u skladu sa propisanim merama prevencije.

Studenti su bili podeljeni po godinama studija i u određeno vreme u hol Gradske kuće ulazilo je po pet osoba. Ugovore o stipendiranju, u Gradskoj kući, studentima je uručila gradonačelnica Svetlana Milovanović. Ove godine grad stipendira 64 studenta koji imaju prosek ocena 9,50 ili više od toga, od toga su čak 44 studenta prethodni dobitnici stipendija, što znači da su mitrovački studenti nastavili da postižu iste ili još bolje rezultate tokom školovanja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *