DODELJENE NAGRADE POBEDNICIMA KONKURSA „UMETNOST ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE“

Gradske vesti

Pobednicima konkursa „Umetnost zaštite životne sredine“ koji su sproveli Eko-projekt tim i JKP „Komunalije“ uz podršku Gradske uprave za kulturu, sport i omladinu uručene su nagrade, uz poštovanje svih protivepidemijskih mera. Od 18 finalista proglašeni su pobednički radovi kojima će biti brendirana još dva kamiona za prikupljanje i transport otpada.

Tamara Milković, PR JKP „Komunalije“ rekla je da zbog trenutnog stanja sa pandemijom, nije bilo moguće organizovati izložbu svih radova na temu reciklaže i pravilnog upravljanja otpadom, koje su deca od I do VII  razreda  sa velikom pažnjom i interesovanjem naslikala. Iz istog razloga bio je ograničen i broj radova koji su škole mogle da dostave.

Prvo mesto osvojila je Tea Mitrović, učenica II3 razreda Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“, Nikolina Kovač, učenica I3 razreda OŠ „Triva Vitasović Lebarnik“ Laćarak osvojila je drugo mesto, dok je treća nagrada pripala Dragani Sušić, učenici VI1 razreda OŠ „Branko Radičević“ Kuzmin.

Specijalne nagrade pripale su Anastaziji Kolauti iz ŠOSO „Radivoj Popović“ i Maleni Almažan iz OŠ „Triva Vitasović Lebarnik“ Laćarak.

U narednom periodu brendiraće se dva kamiona za prikupljanje i transport otpada. Kako kažu u tom mitrovačkom preduzeću, imaju puno kamiona u njihovom voznom parku i žele da svi kamioni budu šareni, lepi i da ulepšavaju naš grad.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *