VAKCINALNI PUNKT U HALI PINKI OTVOREN OD 8 DO 20 ČASOVA SVAKI DAN

Gradske vesti

Vakcinalni punkt u Poslovno-sportskom centru „Pinki” od danas je otvoren svakog dana u nedelji u vremenu od 8 do 20 sati. Na ovaj način građanima je omogućeno da se vakcinišu u vreme koje njima najviše odgovara tokom dana.

– U cilju da građanima na teritoriji Grada Sremska Mitrovica proces imunizacije učinimo još dostupnijim od danas naš najveći punkt u Poslovno-sportskom centru „Pinki” radiće neprekidno od 8:00 do 20:00 sati svih sedam dana u nedelji. Na taj način želimo da apsolutno omogućimo svakom građaninu, bez obzira na njegovo radno vreme, da iskoristi mogućnost i zaštiti sebe, svoje zdravlje i zdravlje svojih najbližih. Bez obzira na ovu novinu, takođe svi punktovi koji su ranije bili otvoreni i uspostavljeni, pre svega u seoskim sredinama, rade bez ikakvih promena, sve zdravstvene ambulante u seoskim mestima će raditi po ustaljenom režimu. Takođe sa praksom koju smo uspostavili prošli vikend, a to su mobilne ekipe, nastavićemo i u narednom periodu i najverovatnije će se tokom narednog vikenda mobilne ekipe naći u Kuzminu i Martincima, a razmišljamo o tome da jedna mobilna ekipa bude na teritoriji samog grada – izjavio je Miroslav Jokić, rukovodilac stručnog tima za imunizaciju.

Građanima su na raspolaganju pre svega vakcine proizvođača Sinofarm i Astra Zeneka, a svakodnevno stižu i isporuke vakcine drugih proizvođača, Fajzera i Sputnjika V. Stigao je novi kontingent doza Fajzer vakcine u Republiku Srbiju i očekujemo u narednim danima da će biti dostavljena i gradu Sremska Mitrovica kako bi tu vakcinu mogli ponovo da pružimo našim sugrađanima, dodao je Jokić.

On je još jednom pozvao sve građane Sremske Mitrovice da se vakcinišu jer će tako, ističe, da zaštite sebe i svoje zdravlje. To mogu da učine ako posete bilo koji punkt na teritoriji Grada. Na raspolaganju su im lekari, medicinsko i nemedicinsko osoblje koje ću učiniti sve da proces imunizacije prođe u što kraćem vremenskom periodu poštujući njihovo vreme. Poručio je da je vakcina jedini način da izađemo na kraj sa epidemijom virusa Kovid 19 i vratimo se normalnom životu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *