PROMOCIJA KNJIGE „KOMAD SLAGALICE NAŠE PRIČE“

Kultura

Centar za kulturu „Sirmiјumart“ organizuje promociju knjige „Komad slagalice naše priče“, autorke Milene Ilić. Promocija će se održati u utorak, 18.maja u 17 sati u Lapidarijumu Muzeja Srema, a u slučaju loših vremenskih prilika u Baroknoj sali Muzeja Srema.

Milena Ilić piše poeziju od srednjoškolskih dana. Pripada generaciji savremenih mladih pesnika. Pesme objavljuje u više književnih časopisa, listova i zbornika savremene poezije. Nagrađivana je u Nišu, Gornjem Milanovcu, Kraljevu, Kragujevcu, Kostolcu, Sremskoj Mitrovici. Nјena prva knjiga, pod nazivom „Aorist strepnje“, objavljena je 2009. godine.

Pored autorke, u programu učestvuju Mirjana Marković, predsednica Književne zajednice Sremska Mitrovica i književnik, Slađana Milenković, profesor i doktor srpske književnosti, Nedeljko Terzić, pisac i književni kritičar. Program vodi Sandra Štetina. Nastupom Ivane Marketanović i Dražena Mareka, poetska reč biće upotpunjena i muzičkom notom.

Postupajući u skladu sa preporukama Kriznog štaba, organizator promocije obaveštava poštovane sugrađane da je broj posetilaca ograničen, da su mesta za promociju zauzeta i da su prisutni obavezni da nose zaštitne maske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *