ODRŽANA NOVOGODIŠNJA MEGA ŽURKA

Sport

Košarkaški klub Mega Mozzart je tradicionalnom novogodišnjom utakmicom u hali Mega Factory na pravi način obeležio skori kraj još jedne i više nego uspešne kalendarske godine.  Revijalna utakmica, tačnije trijagonal, kao i prethodnih nekoliko godina, zapravo je predstavljao novogodišnji turnir gde su u tri ekipe bili podeljeni košarkaši Mege, košarkašice Art Basketa, Megini treneri, sponzori i prijatelji kluba.

Zanimljivo je da je ekipa Mega igrala u retro dresovima iz sezone 2013/14 kada je Mozzart takođe bio sponzor kluba. Svi igraći u ovoj ekipi nosili su dresove dvojice bivših igrača, Nikole Jokića i Vasilija Micića, koji su u 2021. godini izabrani za MVP igrače dve najjače lige na svetu – NBA i Evrolige. 

Kao i prethodnih godina, Megina košarkaška revija iskorišćena je i za promociju novog kalendara kluba, koji su svi posetioci u hali dobili kao novogodišnji poklon, dok su za najmlađe posetioce bila predviđene brojne poslastice i iznenađenja.

U prvoj utakmici je ekipa Mozzarta predvođena nezaustavljivim Avdalovićem koji je nepogrešivo šutirao trojke 5-5 (20 poena) savladala Art sa 52:49 i to pošto je Art na kraju promašio dva šuta za produžetak.

U drugoj utakmici su se sastale ekipe Mege i Mozzarta gde je ekipa Mege slavila sa 44:38 dok je u odlučujućem duelu između Mege i Arta bilo nerešeneo 47:47 pa je ekipa Mege na kraju ponela titulu pobednika Megine novogodišnje revije.

U pauzama između utakmica je održano i tradicionalno takmičenje u šutiranju trojki mešovitih parova gde su pobedu odneli Zoran Matković i fantastična Nevena Rosić koja je u oba šutiranja bila najpreciznija. Njih dvoje su u finalu bili bolji od Dejana Vukosavljevića i Marte Mitrović, a za pobednike su bile obezbeđene vredne nagrade od strane kompanije Tehnomanija.

Foto: Mega Mozzart/Ivica Veselinov

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *