ČESTITKE POKRAJINSKIH ZVANIČNIKA POVODOM BOŽIĆA

Društvo

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović čestitao je Božić svim vernicima koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

– U ime Pokrajinske vlade i svoje lično ime upućujem čestitke beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji najradosniji hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru. Dočekajte Božić u zdravlju i miru, okruženi onima koje volite. Neka vam praznik Hristovog rođenja donese radost, zdravlje i blagostanje – navodi se u čestitki predsednika Mirovića.

Pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević uputila je čestitku svim vernicima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru.

– Iskreno želim da najradosniji praznik provedete u dobrom zdravlju i sreći, okruženi svojim najmilijima. Iskoristimo ovaj veliki praznik i podsetimo se svega onoga što hrišćanstvo čini, a to je da svi, bez obzira na veroispovest, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost, budemo bolji i plemenitiji ljudi – poručila je Dragana Milošević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *