Pesnicama dokazivali ko je veći ekolog: Vođe novosadske blokade potukli se međusobno!

Politika

Pesnicama dokazivali ko je veći ekolog: Vođe novosadske blokade potukli se međusobno!

Nakon što nedeljama šačica izmanipulisanih i plaćenih aktivista teroriše hiljade Novosađana i putnika namernika, montipajtonovski scenario Don Kihota kvazieko revolucije dosegao je viši nivo.

Naime, kako naš portal ekskluzivno saznaje, sledbenici kulta prvog novosadskog srbomrsca, Brajana Brkovića, preksinoć su oko 1 čas iza ponoći u Maksima Gorkog pesnicama objasnili Miranu Pogačaru ko je veći ekolog!

U borbi za primat u “plemenitoj” nameri da se istaknu kao lideri za zaštitu životne sredine, ovi plaćenici Đilasa, Šolaka i eko manekeni Sautemptona završili su sa modricama i u policijskoj stanici. Očigledno im nije bilo dovoljno da terorišu samo građane Novog Sada, već su morali preći i jedni na druge!

U tuči su kako saznajemo, učestvovali Miran Pogačar, Mladen Cvijetić, Srđan Đurić i Milan Vasiljević, a vodeći se onom “pametan priča, glup ćuti”, u stanici su se držali – tišine. Svi učesnici bili su pod dejstvom alkohola.

Vasiljević Milan je u policijskim prostorijama Stari Grad vređao policajce rečima “glupi policajci”, a jednom policajcu koji je gojazan govorio je “debeli glavonjo”.

Inače, Cvijetić i Đurić su već domaći u policiji, jer su privođeni nakon što su kao rođeni eko aktivisti zaključili da su najveći zagađivači prozor, zastava i prostorije Pokreta socijalista, koje su herojski razbili maskirani, pod okriljem mraka.

Kako saznajemo, ekipa hitne pomoći je izvršila pregled Vasiljević Milana, konstatovali su povrede u predelu glave, dok su Pogačar Miran, Đuric Srđan i Cvijetić Mladen odbili ukazivanje lekarske pomoći.

Protiv okrivljenih Pogačar Mirana, Cvijetić Mladena i Đurić Srđana su podnete prekršajne prijave u redovnom postupku – prekršaj iz člana 9, stav 3, Zakona o javnom redu i miru, kao i protiv Vasiljević Milana – prekršaj iz člana 9, stava 2, istog zakona. Vasiljević Milanu uručeno je rešenje o zadržavanju do 24 časa, zbog izvršenog prekršaja iz člana 22, ZoJRM, nakon čega je uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka doveden na saslušanje kod dežurnog sudije Prekršajnog suda.

Izvor: nsuzivo.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *