KOMPANIJA HEALTHCARE IZ RUME DONIRALA JASTUKE MITROVAČKOJ BOLNICI

Gradske vesti

Danas je Opštoj bolnici dopremljena vredna donacija poznate kineske kompanije Healthcare, koja uspešno posluje u Rumi, a reč je o 423 jastuka od memorijske pene, namenjenih hospitalizovanim pacijentima u odeljenjima mitrovačke bolnice.

Srđan Popov, zamenik generalnog direktora Healthcare d.o.o. iz Rume izrazio je zadovoljstvo, što su kao kompanija u mogućnosti da odgovore na zahteve lokalnih zajednica u Sremu, a s obzirom da se ovde leči veliki broj građana, odlučili su da za potrebe pacijenata poklone jastuke.

Popov je napomenuo da se nada da će i ubuduće biti u mogućnosti da pomognu novim donacijama.

– Obratili smo se kompaniji Healthcare d.o.o. iz Rume za pomoć u vidu donacije jastuka za našu bolnicu i mogu slobodno da kažem da je ovo jedna od najvrednijih tog tipa koju smo ikada imali. Zahvalni smo ljudima koji su prepoznali našu potrebu i iskazali visoku socijalnu odgovornost. Jastuci će biti raspoređeni na sva odeljenja – rekao je Prim.dr Dragan Malobabić, v.d. direktora sremskomitrovačke bolnice i ovu priliku iskoristio da zahvali svim sugrađanima, firmama i kompanijama koji su svojim donacijama pomogli rad ustanove u protekle dve godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *