VLADIMIR PAVLOVIĆ KANDIDAT SNS ZA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE GRADA SREMSKA MITROVICA

Gradske vesti

U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Sremska Mitrovica održana je konferencija za medije, na kojoj se prisutnima obratio predsednik Gradskog odbora, Branislav Nedimović.

Teme konferencije bile su rezultati nedavno održanih predsedničkih i parlamenatrnih izbora, kao i izbor novog predsednika gradskog parlamenta. 

Novi predsednik gradskog parlamenta bće izabran na sutrašnjoj Sednici Skupštine grada Sremska Mitrovica, s obzirom na to da je dosadašnji predsednik Skupštine, Ilija Nedić, podneo ostavku na tu funkciju. 

Kandidat odborničke grupe  “Aleksandar Vučić za našu decu”, za novog predsednika lokalnog parlamenta biće Vladimiri Pavlović, diplomirani pravnik iz Sremske Mitrovice. 

Osvrnuvši se na nedavno održane predsedničke i parlamenatrne izbore, Nedimović je izrazio zahvalnost svima koju podržali predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića i listu “Aleksandar Vučić – zajedno možemo” i naglasio da je Vučić u Sremskoj Mitrovici osvojilo 27.723 glasa. 

On je ododao i to da se Grad Sremska Mitrovica prethodinih godina izuzetno razvio i istakao da će javnosti uskoro biti predstavljeni novi projekti, koji će doprineti daljem unapređenju kvaliteta života svih Mitrovčana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *