UPIS U SREDNJU ŠKOLU 2022 – VAŽNI DATUMI ZA OSMAKE!

Obrazovanje

Mitrovačka gimnazija objavila je raspored prijemnih ispita i podnošenja dokumentacije za upis u novu školsku godinu. Prijemni ispit za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku (matematika) je u subotu 21.maja u vremenu od 10 do 12 časova.

Prijemni ispiti za odeljenja u školama u kojima se deo nastave ostvaruje na stranom jeziku je u subotu 21.maja pismeni test u vremenu od 13 do 15 časova, dok je u nedelju, 22.maja usmeni ispit od 10 časova.

Preliminarni rezultati prijemnog ispita biće objavljeni do 24.maja, do kad je moguće i podnošenje i rešavanje prigovora učenika na preliminarne rezultate prijemnog ispita. Konačni rezultati prijemnih ispita za ova dva odeljenja u Mitrovačkoj gimnaziji biće objavljeni 25.maja.

Prijavljivanje učenika i podnošenje sportske dokumentacije u Sportskoj gimnaziji su u subotu,21.maja i u ponedeljak 23.maja u vremenu od 8 do 16 časova.

Završni ispit – test iz srpskog/maternjeg jezika radiće se u ponedeljak 27.juna od 9 do 11 časova.

Završni ispit – test iz matematike radiće se u utorak 28.juna od 9 do 11 časova.

Završni ispit – kombinovani test radiće se u sredu 29.juna od 9 do 11 časova.

Objavljivanje konačnih rezultata raspodele po školama i obrazovnim profilima u osnovnim i srednjim školama je u sredu 13.jula do 8 časova. Podnošenje prijave za upis učenika u srednje škole elektronskim putem (posle prvog i posle drugog upisnog kruga) je u periodu od 14.jula u 8 časova do 20.jula u 24 časa.

Podnošenje prijave za upis učenika u srednje škole za prvi upisni krug neposredno u školi, osim za upis u muzičke i baletske škole je u četvrtak i u petak 14. i 15. jula od 8 do 15 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *