PROMOTIVNA CENA PRIKLJUČKA NA GASNU MREŽU STANOVNIKA NEPARNE STRANE NASELJA MATIJA HUĐI

Gradske vesti

Odluka Nadzornog odbora JP „Srem- gas“ Sremska Mitrovica o promotivnoj ceni priključenja na sistem za distribuciju prirodnog gasa stambenih jedinica u višespratnim objektima na neparnoj strani stambenog naselju Matija Huđi izgradnjom grupnog priključka dobila je podršku odbornika gradske skupštine. Promotivna cena priključka važiće do 1.novembra 2022.godine i iznosi 60.000 dinara sa PDV-om. Svi zainteresovani budući korisnici gasne mreže priključak mogu platiti i na šest ili 12 mesečnih rata.

Podnosilac zahteva snosi i troškove pribavljanja neophodne dokumentacije koja se prilaže uz zahtev za priključenje na mreži i to izvod iz lista nepokretnosti i kopiju plana parcele, kao i republičku administrativnu taksu za rešenje u iznosu od 540 dinara.

Svaka stambena jedinica imaće svoje merilo protoka gasa, a gas će se plaćati po utrošku i po ceni koja je odobrena od strane Agencije za energetiku Republike Srbije.

Po završetku radova na neparnoj strani naselja Matija Huđi, počeće se sa izgradnjom distributivne gasne mreže i na parnoj strani naselja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *