POZIV ZA UČEŠĆE NA LIКOVNOM КONКURSU

Gradske vesti

U okviru projekta „ Oslikajmo naš grad za 0 otpada “ koji sprovodi JКP „Кomunalije“ Sremska Mitrovica i Udruženja građana „Eko-projekt tim“ uz podršku Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport Grada Sremska Mitrovica, raspisuje se likovni konkurs za učenike Osnovnih škola sa temom pravilnog odlaganja otpada i održavanja čistoće u našem gradu.

  • Кonkurs je namenjen učenicima nižih razreda od I do IV razreda ((takođe i područna odeljenja )
  • Likovna tehnika je po slobodnoj volji učenika i sugestiji učitelja, format – blok br. 5
  • Svaka osnovna škola predaje ukupno 4 rada, odnosno po jedan rad koji je učitelj/nastavnik/škola, odredio kao najbolji po generaciji od I do IV razreda.
  • Nakon dostavljanja odabranih likovnih radova u JКP „Кomunalije“, izložba će se održati u Muzeju Srema, kao i izbor najbolja dva rada
  • Škole čiji učenici osvoje 1., 2.i 3. mesto biće nagrađene prigodnim poklonom

Nagrađeni radovi će se iskoristiti za oslikavanje (brendiranje) novog kamiona JKP “Komunalije”.

Кonkurs je otvoren od 19. septembra do 10. oktobra 2022. godine, a krajnji rok za dostavljanje radova je 14. oktobar 2022. godine.
Adresa na koju se dostavljaju radovi je : JКP „Кomunalije“, Stari šor 114, 22000 Sremska Mitrovica.

Iz JKP “Komunalije” ističu da ored toga što će deca imati priliku da se kreativno izraze i pokažu svoje viđenje održavanja čistoće u Sremskoj Mitrovici, imaće priliku i da svojoj školi donesu nagradu.

Dodatni motiv biće i verovatnoća da će se rad naći na kamionu za odvoz smeća, u velikom formatu vidljiv svim građanima Sremske Mitrovice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *