POKRAJINSKI SEKRETAR ZA OBRAZOVANJE ČESTITAO DAN PROSVETNIH RADNIKA

Gradske vesti

Pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Žolta Sakalaša uputio je čestitku povodom Dana prosvetnih radnika.

Poštovani prosvetni radnici i drage kolege,

Želim da iskoristim ovu priliku da vam svima zahvalim za sav dosadašnji trud i napore koje svakodnevno ulažete kako biste našu decu obrazovali i spremili za život na najadekvatniji mogući način u izazovnim vremenima u kojima tradicionalne ljudske vrednosti i vrline gube na značaju.

Čestitam vam na vašoj energiji, entuzijazmu i istrajnosti da budete zagovornici nauke i svakodnevno idete u korak sa vremenom i svetom oko nas. Svi smo svesni činjenice da je neophodno da ulažemo u nauku i u obrazovanje, jer je to naš zalog za budućnost. Sudbina naše dece zavisi od nas jer mi bi trebalo da stvorimo idealne uslove za njihov rast i razvoj.

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje prepoznaje važnost ispunjavanja potreba nastavnika i dece zarad dobrobiti i jednih i drugih. Ostajemo vam saveznici u svim vašim aktivnostima u želji da vam pružimo svu moguću podršku u realizaciji idejnih rešenja za unapređenje kvaliteta vaspitanja i obrazovanja naše dece.

S obzirom na to da smo vođeni istim ciljevima, uspeh je zagarantovan pa ćemo zajedničkim snagama prevazići sve prepreke koje se na tom putu mogu naći. Želim vam da istrajete i da ne posustanete pred izazovima koje život nosi.

Puno sreće u daljem radu!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *