ZATVORI 2022. GODINU SA STILOM: Pokupi poklone u Meridianu i izdominiraj u novogodišnjoj noći!

Sport

Idealan dan za poklone u Meridianu!

Za kraj godine i vrhunski užitak u sportskom kladjenju i slot/live dealer igrama, Meridian je pripremio fantastično iznenađenje i pravi novogodišnji poklon!

Praznični dani su rezervisani za zabavu i uživanje, a svako bira svoj način da se opusti i zabavi. Ukoliko volite da se kladite ili da zavrtite spin – na pravom ste mestu!

Ostanite sa nama, jer imamo važno obaveštenje: više ne morate da birate između omiljenih stvari! Meridian je pripremio specijalno iznenađenje u novogodišnjoj noći za novajlije koje će doneti fantastične bonuse kako ljubiteljima sportskog klađenja, tako i onima koji uživaju uz slot/live dealer igre.

Šta je potrebno da uradite da biste dobili bonus? Za početak, da budete registrovani na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a nakon toga da deponujete svoj novac na korisnički nalog i – BONUS JE VAŠ!

Na vaš račun stiže 100% BONUSA ZA SPORTSKO KLAĐENJE, kao i 200 POKLON SPINOVA na uzbudljivoj slot igri Pirates Power.

Uplatite 500 ili više dinara i na ovaj način možete osvojiti i do 10.000 DINARA BONUSA, a onda vas čeka luda novogodišnja noć!

Poseti Meridian i uživaj u magičnim decembarskim promocijama!

MERIDIAN BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek niste postali član Meridian družine, pravo je vreme da to uradite, jer najbolja kladionica u regionu svakog novog korisnika časti sa 2.000 RSD BONUSA i 200 POKLON SPINOVA! I sve to – bez uslova!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *