DOBITAK IZ SNOVA – EVO KAKO JE KRAGUJEVČANIN OSVOJIO 600.000 DINARA

Sport

Kada je sreća vaš saveznik ne postoje nemoguće stvari! Verni igrač Meridiana iz Kragujevca je postao šampion zabave i osvojio više od POLA MILIONA DINARA!

Ukoliko ste ljubitelji slot igara sigurno vam se desilo da vam neka igra nakon samo jedne partije postane omiljena. Ipak, ne postoji veliki broj igrača koji ostvari vrhunski dobitak kada isproba jednu igru, ali sada ćete upoznati jednog od njih.

Zadovoljni igrač Meridiana, I.S. iz Kragujevca je isprobao slot Bavarian Forest i prilikom te probe osvojio je NEVEROVATNIH 600.000 DINARA! Da stvar bude još LUĐA ovaj dobitak mu je doneo spin vredan samo 250 DINARA.

Na početku igre ništa nije govorilo da će ovo biti srećna priča. Igra je tekla, a saldo na korisničkom nalogu Kragujevčanina se topio.

Dobitne kombinacije sa simbolima pojedinih životinja su ga držale u igri. Kada je pomislio da ne postoje šanse za veliki dobitak dogodio se magičan spin! Na kolonama se pojavilo devet medveda koji su džokeri ove igre!

I.S. je spojio dobitak na četiri isplatne linije vredan nestvarnih 600.000 DINARA. Jasno je da mu je ovaj slot postao omiljeni!

Posetite i vi Meridian i otkrijte svet magične zabave.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *