EVO kako vas MAGIČNO PUTOVANJE u dalekuprošlostmožedovesti do DOBITKA O KOJEM STE ODUVEK MAŠTALI!

Sport

NeobičansusretsadinosaurusimadoneoVrščaninublizu MILION DINARA!

Internet irazvojtehnologijesunamdonelibezbrojčarobnihmogućnosti, a jednoodnjih je virtuelnoputovanje u dalekuprošlostisusretsamističnimstvorenjima o kojimasmoučili u školamaigledaliih u filmovima.

Ne verujete? Pa, pročitajtesledećupričui ne samo da ćete se uveriti, veććetepoželeti da se priključiteovojavanturi!

B.M izVršca je pasioniraniljubiteljdinosaurusa, a slot Tyrant King Megaways u Meridianu mu je omogućiosusretsanjima. Da stvarbudebolja, Vrščanin je izovogvirtuelnogputovanjakrozprošlostizašaobogatijiza 994.056 DINARA!

IgraprovajderaiSoftBet se odlikujeRespinBonusomimoćnimmnožiocimatokombesplatnihspinova. Upravomnožiocisubiliključkoji je doneo B.M. fantastičnucifru.

Šta to znači?

Nakonnekolikositnijihdobitakatokombesplatnihspinova, usledio je magičnisedmi spin! Vrednostmnožioca u tom trenutku je dostigla 20, a samo 100 DINARA uloga je VrščaninudoneloskoroMILION DINARA!

Jedinoštovam je potrebno da bisteimališansuzadobitakizsnovajestekorisničkinalog u Meridianu.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovaneigrače u MeridianuočekujespecijalanBONUS DOBRODOŠLICE! Akojošuveknemateaktivankorisničkinalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETEiotkrijetesvetčarobnezabave.

OdmahnakonREGISTRACIJEnavašnalogćebitiuplaćeno300 POKLON SPINOVAnaavanturističkoj slot igri Wild White Whale kojunampredstavljaprovajder Expanse Studios!

Neodoljivaavanturapočinjei pre negoštouplatitenovacnasvojkorisničkinalog.

BONUS VEST:Nizveličanstvenihdžekpotdobitaka se nastavljaiz dana u dannaMeridianu. Beograđanin M. R. je ostvariodobitakkoji je znatno “popravio” njegovkućnibudžet.

Igrajući slot Wild Icy Fruits provajdera Expanse Studios osvojio je MEGA DŽEKPOT u iznosu od 387.213 DINARA! Ledena slot avanturadonela je Beograđaninudobitak o kojem je oduveksanjao.

Posetitei vi Meridian iuživajte u proizvodimaprovajdera Expanse Studios!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *