HUMANITARNI KONCERT “ZA NAŠE DEVOJČICE” 8.APRILA

Gradske vesti

Udruženje “Bingo” i hor Polifonika” 8. aprila slave svog zaštitnika, Svetog Irineja, prvog Episkopa Sremskog, a pevanjem će, uz podršku prijatelja i saradnika, pomoći u prikupljanju neophodnih sredstava za dalje lečenje naših malih sugrađanki. Milica i Luna nemaju vremena za čekanje, a ako svi pružimo bar malo, njihov put ka izlečenju će biti lakši i kraći. Ulaznica na koncert jeste dobrovoljni prilog bez ograničenja.

Humanitarni koncert “Za naše devojčice” je još jedna prilika da se udružimo, saberemo i budemo humani.

Organizatori događaja su: Udruženje “Bingo” – horovi “Polifonika” u saradnji sa VŠSSVPI “Sirmijum”, STŠ “Nikola Tesla” i prijateljima.


Na koncertu će nastupiti horovi iz Sremske Mitrovice, Polifonika i Krančević, ali i gosti iz Beograda, hor “Sveti Joakim i Ana” iz crkve Svete Petke sa Čukarice.

Pored horova, na humanitarnom koncertu učestvuju i recitatori udruženja “Bingo”, instrumentalistkinja Dragana Filimonović, solistkinja Stanislava Vortić, uz pratnju Hajrudina Durmanovića.


Još jednom apelujemo i pozivamo građanstvo da dođu u subotu, 8 aprila, u 18..00 sati, u salu Visoke škole strukovnih studija u Sremskoj Mitrovici. Dođite, donirajte i pomozite Milici Vasiljević i Luni Pilipović. Ulepšajte im praznik Vaskrsenja!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *