SANIRANJU SE POSLEDICE NEVREMENA U ŠIDU

Gradske vesti

Usled pada nekoliko visokonaponskih stubova 110kw u ataru sela Bačinci, došlo je do prekida u napajanju električnom energijom glavnog trafoa u Šidu a usled nestanka električne energije došlo je i do prekida u vodosnabdevanju.

U dogovoru sa direktorom “EPS Distribucije” iz novog Sada, bojanom Atlagićem, sinoć su put Šida upućena dva agregata dovoljne snage da se u toku noći instaliraju u crpnoj stanici Morović i tehničkoj službi Vodovoda u Šidu.

Selo Bačinci je pretrpelo dosta veliku štetu prouzrokovano olujom kako na stambenim objektima tako i u ataru, kao i poslovnom objektu Superior-fuda.

Prema nalogu Ministarstva rudarstva i energetike, put opštine Šid krenulo je i instalirano više desetina agregata različite snage, koji će građanima opštine biti na raspolaganju sve dok kvar ne bude otklonjen, a vodosnabdevanje i snabdevanja električnom energijom ponovo uspostavljeno.

Predsednik opštine Šid, Zoran Semenović i direktor “EPS Distribucije” Bojan Atlagić pratili su na terenu instaliranje agregata na crpnim stanicama i Tehničkoj službi Vodovoda, gde se u narednim časovima očekuje normalizacija vodosnabdevanja na teritoriji opštine Šid.

Izvor: mojgrad.rs

Foto: Opština Šid

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *