ZLATNA PLAKETA ZA MITROVAČKI CRVENI KRST

Gradske vesti

Povodom obeležavanja 78. godina postojanja Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za zdravstvo prof. dr Zoran Gojković priredio je svečani prijem u Holu Pokrajinske vlade. Za doprinos u ostvarivanju sigurnih rezervi krvi, kao pouzdanom partneru Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine, Crvenom krstu Sremska Mitrovica uručena je Zlatna plaketa.

Među najuspešnijim pojedincima, kompanijama, školama i organizacijama Crvenog krsta, u ime Crvenog krsta Sremska Mitrovica Plaketu je primila sekretar Tatjana Jovančević. Pored sekretara, prijemu je prisustvovala i stručni saradnik Biljana Žilić, koja je u saradnji sa volonterima, nosilac svih aktivnosti vezanih za promociju, motivaciju, organizaciju i realizaciju akcija dobrovoljnog davanja krvi u Sremskoj Mitrovici.

Crveni krst Sremska Mitrovica čestita Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine jubilej, a posebnu zahvalnost upućuju davaocima krvi, volonterima i saradnicima bez kojih ova Plaketa danas ne bi bila u Sremskoj Mitrovici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *