КAŽNJENI ZBOG PREКORAČENJA DOZVOLJENE BRZINE

Gradske vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećincima podneli su prekršajne prijave nadležnom prekršajnom sudiji protiv dvojice vozača zbog saobraćajnog prekršaja prekoračenje dozvoljene brzine.


Presretač je u blizini Prhova zaustavio pedesetčetvorogodišnjaka koji je vozio „seat“ brzinom od 145,7 kilometra na čas, za 85,7 kilometara na čas više od dozvoljene brzine. Prekršajni sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 100.000 dinara, 14 kaznenih poena i osam meseci zabrane upravljanja automobilom.


Na putnom pravcu Deč – Ašanja presretač je zaustavio šezdesetosmogodišnjeg američkog državljanina koji je učinio prekršaj nasilnička vožnja, jer je vozio „audi“ brzinom od 209,3 kilometra na čas na deonici puta gde je dozvoljeno 80 kilometara na čas. On je, zaustavljen i u mestu Ašanja, gde je vozio brzinom od
132,8 kilometara na čas, za 82,8 kilometara više od dozvoljene brzine.
Prekršajni sudija ga je kaznio novčanom kaznom od 160.000 dinara i devet meseci zabrane upravljanja automobilom.


Iz Policijeke uprave Sremska Mitrovica baveštavaju građane da će presretač saobraćajne policije i u narednom periodu kontrolisati brzinu kretanja vozila na putevima Srema.
Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *