O NAMA

Nakon više od decenije pauze, administrativni centar Srema ponovo ima svoju lokalnu televiziju.  Naša misija je da informišemo, zabavimo i edukujemo naše Mitrovčane. Za njih, pored neizbežnog informativnog programa, pripremamo i dokumentarno – edukativne emisije o istoriji Sremske Mitrovice, Sirmijuma, značajnim arheološkim nalazištima i eksponatima koji se čuvaju u ustanovama kulture. Tu su i reka Sava, nedovoljno iskorišćen potencijal grada, turističke lokacije poput Specijalnog rezervata prirode Zasavica i mnogi drugi turistički potencijali.

Znamo da građanima, umornim od dnevno političkih događanja, na televiziji nedostaju zanimljivi sadržaji. Mi ćemo ih upoznati sa zanimljivim ljudima ovog grada, njihovim hobijima, ljubavima, poslovima. Nadamo se da ćemo doprineti tome da bolje upoznamo i razumemo naše komšije, ljude koji su tu oko nas, a o kojima toliko malo znamo.

Polazeći od lokalpatriotizma, jer da bismo voleli i poštovali druge, prvo moramo sebe upoznati i zavoleti, potrudićemo se da medijsku sliku Sremske Mitrovice i Srema obojimo vedrim bojama, jer publika nesumnjivo žudi za lepim temama.

Zbog toga sigurni u sebe, svoje kvalitete, obrazovane i iskusne saradnike, verujemo da ćemo opravdati očekivanja naših sugrađana. Istrajni smo u nameri da građane Sremske Mitrovice kroz našu Gradsku M televiziju informišemo na pravovremen, objektivan način, vođeni osnovnim postulatima novinarstva.

Zato, gledajte nas na 26. kanalu Kopernikus kablovskog distributera.