MIŠKOVIĆ: „PROTIV BUDUĆNOSTI DA POKAŽEMO REAKCIJU POSLE PORAZA U ZAGREBU“

Sport

Košarkaši Mega Bemaxa u ponedeljak 11. marta od 18 časova nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u Sremskoj Mitrovici dočekati Budućnost VOLI u okviru 21. kola regionalnog takmičenja. Utakmica protiv aktuelnog šampiona ABA lige će biti prilika za izabranike trenera Dejana Milojevića da pokažu reakciju posle poraza od Cibone u Zagrebu u prošlom kolu. Trener Mega Bemaxa na ovom meču neće moći da računa na Ognjena Čarapića.

Karte za utakmicu su već u prodaji po ceni od 200 dinara za tribine i mogu se kupiti u kafiću Pinki u okviru hale od 8 do 21 čas kao na blagajni hale na dan utakmice u ponedeljak od 16 časova.

Posle 20 odigranih kola ABA lige Mega Bemax je 5. mestu sa skorom 10-10 dok je Budućnost na deobi drugog mesta sa 4 pobede više. Mega i Budućnost su se do sada sastali 13 puta u ABA ligi uz skor 9-4 za Budućnost. U poslednjem susretu ove dve ekipe odigranom u 10. kolu ove sezone Budućnost je slavila u Podgorici sa 91:85.

U pauzi u poluvremenu će biti organizovani kratki mečevi 3 na 3 u kojima će igrati osnovci od petog do osmog razreda iz osnovnih škola sa teritorije Sremske Mitrovice a u pauzama između četvrtina nas očekuju i šutevi sa pola terena za TV, poklon kompanije Tehnomanija. 

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *