SREMSKA MITROVICA PREDSTAVLJA SVOJE POTENCIJALE U MINHENU

Gradske vesti

Grad Sremska Mitrovica, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za regionalni razvoj, međunarodnu saradnju i lokalnu samoupravu i Razvojnom agencijom Vojvodine nastupa na sajmu nekretnina i ivesticija EXPO REAL, koji se održava od 8.do 10. oktobra u Minhenu.

Grad Sremska Mitrovica na sajmu predstavlja svoje investicione potencijale kako na polju industrije i poljoprivrede tako i na polju turizma.

– Zainteresovanim posetiocima sajma prezentovaćemo industrijske zone u Sremskoj Mitrovici kao i pogodnosti za razvoj poslovanja u našoj zemlji i gradu. Pored ovoga investitorima iz oblasti hotelijerstva ponudićemo mogućnost ulaganja u neki od postojećih hotela u gradu, kao i određene lokacije koje su pogodne na izgradnju novih, s obzirom na to da Grad Sremska Mitrovica nema dovoljno smeštajnih kapaciteta – istakao je gradonačelnik Vladimir Sanader.

Da podsetimo, krajem 2017. godine u cilju prezentacije investicionih potencijala potpisan je Sporazum o saradnji čija je svrha realizacija inicijative Pokrajinske vlade o njenom zajedničkom nastupu sa osam lokalnih samouprava sa statusom grada na značajnim međunarodnim sajamskim manifestacijama investicionog karaktera. U pitanju su gradovi: Novi Sad, Subotica, Pančevo, Zrenjanin, Sombor, Kikinda, Vršac i Sremska Mitrovica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *