KONCERT ANSAMBLA IZ JUŽNE AFRIKE U MITROVAČKOJ GALERIJI

Kultura

Na inicijativu hora „Serbica“ iz Sremske Mitrovice, svetski dana horskog pevanja u gradu kraj Save biće obeležen koncertom vokalnog ansambla „The Boulevard Harmonists“, Potchefstroom iz Južne Afrike. Koncert će se održati u Galeriji „Lazar Vozarević“ u Sremskoj Mitrovici u petak, 14. decembra sa početkom u 19:30 časova.
Šestočlani mešoviti vokalni ’a cappella’ sastav pod nazivom „The Boulevard Harmonists“ slavi muziku i vrhunsko pevanje. Njegovi pevači izvode klasičnu muziku, ali i etno, gospel i pop, sa stilom, sofisticirano i s velikim umećem. Njihovi koncerti su događaji čistog muzičkog zadovoljstva!
Program kojim će se ovaj vokalni ansambl predstaviti našoj publici veoma je raznovrstan i obuhvata pesme s polja klasične muzike, iz narodne folklorne muzičke tradicije, ali i popularne melodije iz različitih krajeva sveta, kao i nekoliko gospel kompozicija i, za kraj, izbor advent i božićnih pesama.
Organizatori koncerta su Grad Sremska Mitrovica, Gradska uprava za obrazovanje, kulturu i sport i hor „Serbica“ iz Sremske Mitrovice.
Ulaz na koncert je besplatan!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *