DOBRI RADNI REZULTATI SREMSKE POLICIJE

Gradske vesti

Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici je u periodu januar – novembar 2019. godine ostvarila je dobre radne rezultate koji su stanje javne bezbednosti na području Srema učinili još stabilnijim i povoljnijim nego u prethodnoj godini.

Naročito dobri rezultati su ostvareni u suzbijanju trgovine narkoticima, sprečavanju i otkrivanju imovinskih krivičnih dela i očuvanju stabilnog javnog reda i mira.

Bezbednosna problematika na području Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici je složena i raznovrsna, ako imamo u vidu da se jednim delom nalazi na granici sa Republikom Hrvatskom i Republikom Bosnom i Hercegovinom i da na njenoj teritoriji postoje tri stanice granične policije – Batrovci, Šid i Sremska Rača.

Takođe, ova policijska uprava nalazi se u neposrednoj blizini gradova Beograd, Novi Sad i Šabac, tako da je i raskrsnica puteva. Ovo je i tranzitno područje, jer kroz njega prolaze dva autoputa i više frekventnih državnih puteva.

U toku ove godine, Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici ostvarila je solidne radne rezultate, među kojima se posebno ističe veći broj zaplena opojnih droga i otkrivenih krivičnih dela u vezi droga, veliki broj uspešno obezbeđenih javnih skupova, uspešno rasvetljena otmica deteta, smanjen ukupan broj krivičnih dela, broj krivičnih dela opšteg kriminaliteta i broj krivičnih dela sa nepoznatim izvršiocem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *