NOVI TELEVIZORI ZA ODELJENJE HEMODIJALIZE

Zdravlje

Načelnik Gradske uprave za zdravstvo Vojislav Mirnić sa saradnicima, posetio odeljenje hemodijalize mitrovačke Opšte bolnice i tom prilikom uručio sedan TV aparata. U pitanju je donacija koju je Udruženje bubrežnih invalida grada Sremska Mitrovica ostvarilo putem konkursa za realizaciju projekta za ovakve namene.
– Ova vredna donacija omogućiće lakši i prijatniji boravak pacijentima u odeljenju hemodijalize i nama iz gradske uprave je veliko zadovoljstvo što možemo da obradujemo one koji se ovde leče i pokažemo da mislimo na njih. Ovo je i vid društvene odgovornosti, pokazujemo brigu za one naše sugrađane koji ovde svakodnevno dolaze na terapije i želja nam je da im bude udobnije i prijatnije uz tv programe koje će moći da gledaju – rekao je prilikom posete Vojislav Mirnić, načelnik Gradske uprave za zdravstvo i dodao da će odlična saradnja koja postoji sa Udruženjem bubrežnih invalida biti nastavljena i u novoj godini, na zadovoljstvo, pre svega korisnika zdravstvene zaštite, a onda i celokupne zajednice.

Violeta Srbljanin , predsednica Udruženja bubrežnih invalida, izrazila je veliko zadodovoljstvo, što su u prilici da pomognu pacijentima koji se dijaliziraju u mitrovačkoj bolnici i uz pomoć lokalne samouprave budu deo projekata koji će sve njihove aktivnosti i podržati.

Vrednu donaciju za odeljenje hemodijalize zvanično je preuzeo direktor Opšte bolnice Sremska Mitrovica dr Živko Vrcelj i tom prilikom posebno zahvalio Gradskoj upravi za zdravstvo na angažovanosti za brojnu pomoć mitrovačkoj bolnici i njenim odeljenjima u protekloj godini i posebnu zahvalnost Udruženju bubrežnih invalida koje neprestano radi na različitim vrstama pomoći za naše pacijente na hemodijalizi.

Dr Vrcelj je još istakao da su ovakvi momenti važni za pacijente i izražava nadu da će i naredne godine saradnja sa ljudima dobre volje biti na visokom nivou.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *