SAMI OČITAJTE STANJE BROJILA ZA ELEKTRIČNU ENERGIJU

Gradske vesti

Elektroprivreda Srbije najavila je da će, u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa, u okviru redovnih aktivnosti očitati brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite.

„Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana molimo sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte“, poručuju iz EPS-a.

Oni navode da pored toga, građani mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.

Adrese za distributivne područje Vojvodine je prijavastanja.ev@eps.rs.

„Kao društveno odgovorna kompanija molimo kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa. Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa“, navode iz EPS-a.

Elektrodistribucija Sremska Mitrovica obaveštava građane da se stanje brojila može predati na brojeve telefona: 022/638-118, 022/638-120 i 022/630-555.

-Jako je veliki broj poziva građana i uglavnom svi zovu na broj centrale koji je 022/630-555 i na tom broju ima više linija. Kada se koleginica javi i preuzme jednu vezu ostalima koji zovu i dalje zvoni i izgleda kao da niko ne želi da se javi a nije tako. Molimo cenjene korisnike distributivnog sistema da uglavnom zovu na prva dva broja i da ne zovu na broj za prijavu kvara, jer na tom broju nije moguće preuzimanje stanja i stvaramoproblem korisnicima koji žele da prijave kvar. Molimo vas za razumevanje – saoštavaju iz Elektrodistribucije Sremska Mitrovica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *