USKRŠNJE ČESTITKE POKRAJINSKIH ZVANIČNIKA

Uncategorized

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović čestitao je Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vrenicima koji ovaj najveći hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

-U ime Pokrajinske vlade i u svoje lično ime čestitam vam predstojeći veliki praznik, sa željom da ga provedete u radosti i dobrom zdravlju. Danas, više nego ikada, potrebni su nam tolerancija, solidarnost, međusobno uvažavanje i ljubav, kako bismo prevazišli i izdržali sva iskušenja u teškim vremenima. Neka nam uskršnji praznici – kao simbol pobede života donesu blagostanje i dobro zdravlje – navodi se u čestitki predsednika Mirovića.

U ime Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama i u svoje lično ime, resorni sekretar Dragana Milošević uputila je srdačnu čestitku svim građanima, koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru.

– S obzirom na novonastalu situaciju sa pandemijom kovida -19 i veliku brigu da očuvamo zdravlje svih nas i naših najbližih, ovaj najveći hrišćanski praznik jeste upravo vreme da tokom narednih dana usmerimo naše misli na mir, ljubav i slogu među ljudima. Neka zavlada spokoj u dušama, a u porodicama radost. Jer, samo osnaženi verom i nadom u bolje sutra možemo u ovome da istrajemo – navela je resorni sekretar Dragana Milošević.

Neka radost povodom Hristovog uskrsnuća bude putokaz i ohrabrenje za sve vernike i ljude dobre volje da istrajemo u ovom vremenu pandemije u zajedništvu, opraštanju, uzajamnom poštovanju i neizmernom zalaganju na dobrobit svih ljudi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *