SNS: PET CILJEVA ZA PET PROJEKATA

IZBORI 2020.

Pet ciljeva za pet projekata je program sa kojim izlazi na lokalne izbore od 21.juna lista „Aleksandar Vučić -za našu decu“, a svoj program je predstavila javnosti na prvoj danas održanoj konferenciji za medije u prostoriji GO SNS u Sremskoj Mitrovici.

O dostugnutim rezultatima, novim projektima i cijevima govorio je nosilac liste i predsednik GO SNS Branislav Nedimović.

DSC_5765

Aktivnosti će im u narednih pet godina biti usmerene na projekte iz oblasti infrastrukture, obrazovanja, hrane, ekologije i turizma.
-Nameravamo da u Sremskoj Mitrovici realizujemo mnogo ciljeva, a svaki od njih ima u okviru sebe pet sadržajnih projekata, a nećemo davati prazna obećanja, istakao je uz ostalo Branislav Nedimović na konferenciji za medije.


Među projektima liste“ Aleksandar Vučić -za našu decu“ u Sremskoj Mitrovici su gradnja novog savremenog stadiona sa 4.000 sedišta, nove pijace sa najsavremenijim uslovima prodaje, gradnja dva- tri nova hotela, sportske sale, dovršetak započetih i nove investicije u obrazovanju i slični projekti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *