MUZIČKA ŠKOLA „PETAR KRANČEVIĆ“: PRIJEM NOVIH POLAZNIKA U PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM

Obrazovanje

Prijem novih polaznika u pripremni razred – „muzičko zabavište“ Muzičke škole „Petar Krančević“ u školskoj 2020/2021. godini je počeo i trajaće do 31. avgusta 2020. godine.

Pod pojmom pripremni razred podrazumeva se period pripremanja dece predškolskog i mlađeg školskog uzrasta za upis u prvi razred osnovne muzičke škole, u trajanju od tri, dve ili jedne školske godine, u zavisnosti od trenutka kada se deca priključe ovom programu. Pripremni razred podrazumeva grupisanje dece u tri različite nastavne grupe koje po težini zahteva imaju program koji odgovara uzrastu dece.

Deca ne uče da sviraju instrument ali se susreću i upoznaju zvuk i izgled muzičkih instrumenata, kako bi bili u mogućnosti da, kada dođe vreme za to, odaberu upravo onaj instrument koji im najviše odgovara.

Dva puta godišnje održavaju se mali koncerti na kojima grupe polaznika pripremnog razreda imaju prezentaciju rezultata svoga učenja i rada.

U pripremni razred mogu da se upišu deca uzrasta od 4 do 8 godina. Upis se vrši bez provere muzičkih sposobnosti, broz polaznika nije ograničen.

Nastava se odvija u grupi, dva puta nedeljno, u časovima u trajanju od 45 minuta, u prostoru OŠ „Boško Palkovljević – Pinki“.

Prijava za upis se može preuzeti na sajtu škole mskrancevic.edu.rs

Upis je svakog radnog dana u vremenu od 9 h do 14 h, u kancelariji računovodstva MŠ „Petar Krančević“, Žitni trg 28, Sremska Mitrovica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *