USPEŠNO REALIZOVANA AKCIJA „IGRALIŠTE ZA SVU NAŠU DECU“

Gradske vesti

U organizaciji Saveta mesne zajednice Centar održana je akcija „Igralište za svu našu decu“. Akcija je zamišljena tako da članovi saveta ove zajednice, zajedno sa stanovništvom i njihovom decom koja žive u Naselju Dekanske bašte zajedno ofarbaju i urede dečiji mobilijar koji se nalazi u ovom naselju.

U sklopu ove aktivnosti ofarbani su tobogani, dečije penjalice, ljuljaške, klackalice i golovi koji se nalaze na sportskom terenu u popularnom Dekancu.

Član Saveta mesne zajednice Centar zadužen za Dekanac Branislav Krtinić istakao je da ovo nije prvi put da Mesna zajednica organizuje ovakve aktivnosti.

U prethodnom periodu realizovan je niz sličnih akcija kao što su čišćenje snega ispred objekta vrtića Maja, nasipanje peska u dečiju peščanu jamu, uklanjanje korova, zamena i lakiranje oštećenih daščica sa pokidanih klupa i slično.

Pored svih ovih kolektivnih aktivnosti koje mesna zajednica organizuje u saradnji sa komšijama i stanovnicima Dekanca, a uz podršku lokalne samouprave Grada Sremska Mitrovica u prethodnih nekoliko godina u ovom naselju je obnovljena kompletna javna rasveta, postavljeni su novi reflektori, montirana mini teretana na otvorenom, zamenjeni i rekonstruisani koševi i golovi na sportskom terenu i urađeno ozelenjavanje kompletnog naselja mladim sadnicama.

U narednih nekoliko dana Mesna zajednica „Centar” će zameniti sve oštećene daščice na klupama i montirati nove mreže na fudbalske golove.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *