DUNAV OSIGURANJE UVELO NOVO POKRIĆE ZA PUTOVANJA I KOVID 19

Servisne informacije

Kompanija Dunav osiguranje u želji da građanima pruže dodatnu sigurnost tokom putovanja u inostranstvo, i odgovore zahtevu trenutka, u sklopu polisa putnih osiguranja uveli su novo osiguravajuće pokriće za kovid 19.

Svim osiguranicima koji tokom letnje sezone putuju u neku od evropskih zemalja, kao i u Tursku ili Rusku Federaciju, pružaju mogućnost zaključenja polise putnog zdravstvenog osiguranja ili paketa putnog osiguranja koji pored standardnih rizika obuhvataju i rizik od kovida 19.

Suma osiguranja, kako navode iz kompanije, po polisi je 35.000 evra.

Cena individualne polise putnog osiguranja za sedam dana boravka u inostranstvu iznosi 1.100 dinara, ukoliko se zaključi onlajn. Polise putnih osiguranja mogu se zaključiti i na oko 600 prodajnih mesta te kompanije.

Iz kompanije korisnike usluga savetuju da ugovore pokriće za kovid 19, uz koje se ostvaruje popust od 15 odsto na onlajn zaključenu polisu osiguranja do 30. septembra.

Dodatno pokriće za kovid 19 obuhvata troškove pregleda lekara i testiranja u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije, troškove nabavke lekova u vanbolničkom lečenju za slučaj potvrđene infekcije, troškove bolničkog lečenja i repatrijacije u vrednosti do 5.000 evra.

Međutim ne obuhvata dodatno pokriće za testiranje i troškove boravka u karantinskoj izolaciji.

Detaljnije informacije mogu se dobiti besplatnim pozivom na broj Kontakt centra Dunav osiguranja 0800 386 286, putem i-mejla kontaktcentar@dunav.com ili na sajtu kompanije www.dunav.com.

izvor: RTS.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *